Duits voetbal vanaf dit weekend terug op Eurosport 2

Vandaag, 19 juli, beginnen de tweede en derde liga van de Bundesliga met de eerste wedstrijden van het seizoen 2013/14. Eurosport 2 zendt ook dit jaar de Bundesliga’s live uit, maar we moeten nog wel tot maandag wachten. Dan begint Eurosport 2 met de 2. Bundesliga, het weekend erna gevolgd door de Duitse Supercup. De 1. Bundesliga begint op 9 augustus en is ook bij Eurosport 2 te zien.

Alle wedstrijden uit de beide Bundesliga’s zijn vanaf vrijdag 19 juli helemaal te zien op de Eurosport Player


Maandag 22 juli zendt Eurosport 2 de wedstrijd Fortuna Düsseldorf tegen Energie Cottbus live vanaf 20:15 uur uit. Eurosport zal in aanvulling op het Bundesliga voetbal iedere vrijdag en maandagavond een 2. Bundesliga wedstrijd live uitzenden.

Op zaterdag 27 juli is vanaf half 9 live de Duitse Supercup op Eurosport 2 te zien tussen Borussia Dortmund en Bayern München.

Vanaf 9 augustus is de Bundesliga dan weer terug, met vanaf half 9 live Bayern München tegen Borussia Mönchengladbach. Iedere week zijn er op Eurosport2 op vrijdag, zaterdag en zondag live Bundesliga wedstrijden te zien.

~ door pietboon op 19/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: