CanalDigitaal zal alleen deel Fox aanbod doorgeven

CanalDigitaal gaat de zenders FOX Sports Eredivisie 1 HD, FOX Sports Eredivisie 3, FOX Sports International 2 HD als ook de nieuwe digitale tv zender FOX uitzenden. Daarnaast zijn vanaf oktober ook de FOX Sports zenders via een Go-applicatie online beschikbaar.

Met de overeenkomst kunnen CanalDigitaal-abonnees een deel van de Nederlandse en de Europese voetbalcompetitie bekijken. FOX Sports Eredivisie zendt naast al het Eredivisie voetbal ook live de KNVB Beker, Jupiler League en wedstrijden uit van Nederlandse clubs in de Europa League. FOX Sports International gaat o.a. de UEFA Europa League, Premier League en Serie A uitzenden.

CanalDigitaal-abonnees hebben de mogelijkheid om zowel FOX Sports Eredivisie als FOX Sports International als losse abonnementen af te sluiten. Daarnaast gaat CanalDigitaal ook een bundel van beide pakketten aanbieden.

Vanaf oktober wordt FOX Sports Go toegevoegd aan de FOX Sports Eredivisie- en International abonnementen. Dit is een online app voor smartphones, tablets en laptops, waarmee live wedstrijden op een mobiele device bekeken kunnen worden. En er is onbeperkt toegang tot bijvoorbeeld FOX Sports Eredivisie Gemist en clips. Hiermee kunnen ook de wedstrijden die op de kanalen die niet door CanalDigitaal worden doorgegeven bekeken worden.

~ door pietboon op 31/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: