Nieuwe FM zender Radio10 in de lucht

Update: Radio10Gold wordt Radio10 en keert na 10 jaar terug op FM.

20130802-084918.jpgSinds woensdagavond 22 uur is Nederland een landelijk FM zender rijker. Op de kavel met de codenaam A7 zijn de uitzendingen begonnen van een nog niet nader genoemde zender. Het is een dochterbedrijf van 100%NL die deze zendvergunning heeft gekocht en tot nu toe hebben ze alleen aangegeven dat er muziek zal worden uitgezonden. Inmiddels is bekend dat het gaat om de terugkeer van Radio 10 Gold op de FM onder de naam Radio 10.

De frequenties waarop wordt uitgezonden zijn hieronder weergegeven. Daaronder de video van de start van deze zender. De Program Information geeft “Pop Music” aan en de RDS geeft “A7” aan. Continue wordt Hot Chocolat’s “Everyone’s a winner” uitgezonden, afgewisseld met de mededeling “vrijdagochtend 10 uur”.

De nieuwe zender zal ook via DAB+ te horen zijn via de multiplex C11.

FM frequenties A7

20130731-184046.jpg

Video start uitzendingen

~ door pietboon op 31/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: