Ook Fox Sports én FOX bij Zeeuwse DELTA

Vanaf 1 augustus is de opvolger van Eredivisie Live, FOX Sports Eredivisie, ook in Zeeland via DELTA DIGITALE TV te volgen. DELTA en FOX International Channels hebben een akkoord bereikt over doorgifte van alle vijf kanalen van FOX Sports. Zowel het eerste kanaal van FOX Sports Eredivisie als die van FOX Sports International komen in HD-beeldkwaliteit beschikbaar.

FOX Sports Eredivisie is het nieuwe live voetbalkanaal van Nederland. Alle Eredivisie wedstrijden worden hier wekelijks live uitgezonden. Daarnaast biedt Fox Sports Eredivisie nog meer nationaal topvoetbal met veel live aandacht voor de Jupiler League, het volledige KNVB bekertoernooi en wedstrijden van Nederlandse clubs die uitkomen in de UEFA Europa League.

De kanalen van FOX Sports Eredivisie zijn bij DELTA DIGITALE TV te vinden op de kanaalnummers 421, 423 en 425. FOX Sports 1 Eredivisie HD is te vinden op kanaal 431. Klanten van DELTA met een abonnement op Eredivisie Live hoeven niets te doen. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

FOX Sports International is een nieuw zenderpakket dat vanaf half augustus bij DELTA beschikbaar komt en biedt met twee extra kanalen live internationaal topvoetbal uit de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en de UEFA Europa League (exclusief de wedstrijden van Nederlandse clubs).

DELTA hanteert de adviesprijzen die FOX Sports eerder bekend maakte. Een abonnement op FOX Sports Eredivisie gaat per 1 oktober € 17,95 per maand kosten. FOX Sports International gaat € 11,95 kosten en het combi-pakket FOX Sports € 24,95. Tot eind 2013 geldt voor het combi-pakket FOX Sports een tijdelijk introductietarief van € 19,95 per maand.

Naast de kanalen van FOX Sports voegt DELTA per 1 augustus ook het nieuwe kanaal FOX toe aan het digitale zenderaanbod. De programmering van dit nieuwe kanaal bevat voornamelijk sport, series en films voor een breed publiek. FOX is te ontvangen via kanaal 13 en dus niet op het door Fox gewilde kanaal 11. FOX wordt toegevoegd aan het digitale Standaardpakket en is daardoor gratis te ontvangen voor alle digitale televisieklanten van DELTA.

~ door pietboon op 31/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: