31 augustus: The Day The Music Died – 192TV viert driejarig jubileum

31 augustus staat voor altijd in het geheugen van muziekliefhebbers gegrift als ‘The Day The Music Died’, het einde van de zee zenders. Op die dag in 1974 werden radiopiraten Veronica en Noordzee het zwijgen opgelegd door de overheid. Niet toevallig is 31 augustus ook de startdatum van de 24/7 ‘gouwe ouwe’ muziekzender 192TV, dat met de start in 2010 het oude Veronica 192 gevoel weer terug in de Nederlandse woonkamers bracht. 192TV is inmiddels in heel Nederland te ontvangen via de kabel.

‘The Day The Music Died’ is door 192TV omgezet in een heuse feestdag. Op 31 augustus a.s. pakt de muziekzender dan ook uit met specials van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, The Bee Gees en vele andere ‘gouwe ouwe’ artiesten.

En als klap op de vuurpijl zal presentator Ad Bouman live vanaf 21:00 uur vanuit de standplaats Nijkerk met oud Veronica DJ’s Tineke de Nooy en Will Luikinga herinneringen ophalen aan 31 augustus 1974 en terugkijken op die mooie Veronica jaren. Het volledige programmaoverzicht staat vermeld op www.192tv.nl. Enkele kabelaanbieders zullen 192TV vanwege deze dag tijdelijk voor alle abonnees toegankelijk maken.

Televisiezender 192TV neemt de kijker mee terug in de tijd met 24/7 ‘gouwe ouwe’ muziek; clips en TV optredens van alle artiesten uit de jaren ’50, ’60 en ’70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren ’80, ’90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij op 192TV. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt niet alleen uit de constant hoge kijkcijfers maar ook uit de stroom reacties die dagelijks binnenkomen op de burelen van het populaire televisiestation.

192TV heeft inmiddels bijna twee miljoen aansluitingen en is momenteel te zien bij:
KPN Interactive kanaal 414
Caiway kanaal 32
Cai Harderwijk kanaal 85
Glashart Media kanaal 232
Ziggo kanaal 360
Kabel TV Pijnacker kanaal 92
VodafoneTV kanaal 232
Kabel Noord kanaal 357
Delta kanaal 192
UPC kanaal 610

~ door pietboon op 22/08/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: