Fans nemen afscheid tijdens de Dexter Funeral Parade

Op 9 september a.s. gaat het allerlaatste seizoen van Dexter, een van de best gewaardeerde TV-series ter wereld, in première bij TV-zender 13th Street. Dit achtste en laatste seizoen is voor alle Dexter fans aanleiding om afscheid te nemen van de geliefde seriemoordenaar. Om hierbij stil te staan organiseert 13th Street op 5 september a.s. een exclusieve pre-launch party in de Zuiderkerk van Amsterdam, voorafgegaan door een 30 minuten durende Dexter funeral parade. Dexter fans krijgen de unieke kans om deel te nemen aan deze ludieke parade. Het belooft een waar spektakel te worden met veel rijkelijk uitgedoste deelnemers. Elke deelnemer ontvang een exclusieve Dexter goodie en de best uitgedoste fan krijgt een geweldige prijs uitgereikt.

De funeral parade, geheel in Dexter stijl (dresscode black), start met een indrukwekkende rouwkoets, gevolgd door bont uitgedoste Dexter fans. Startpunt van de funeral parade is de Nieuwmarkt, waar de rouwstoet om 19:00 uur vertrekt en om 19:30 uur bij de eindbestemming, de Zuiderkerk, aankomt. Het geheel belooft een uniek visueel spektakel te worden en een indrukwekkend Nederlands dankbetoon aan alles wat Dexter ons heeft gebracht.

Uitnodiging tot deelname

Fans zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de funeral parade. Alle deelnemers ontvangen een exclusieve Dexter goodie. De meest uniek uitgedoste deelnemer van de parade wordt bekroond met een mooie prijs: toegang tot de exclusieve Dexter pre-launch party voor 4 personen en een parachutesprong, mede mogelijk gemaakt door Eventbon.nl.

Praktische informatie Dexter Funeral Parade:

  • Locatie: Nieuwmarkt, Amsterdam
  • Aanvang: 19:00 uur
  • Einde: 19:30 uur
  • Dresscode: black

~ door pietboon op 23/08/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: