Nederlanders in top van online video kijken

Nederlandse internetters zijn na de Britten de meest actieve online videokijkers, dat meldt Adformatie gister gebaseerd op onderzoek van ComScore Video Matrix. Video Metrix is ruim zes jaar geleden in de Verenigde Staten op de markt gebracht om over online video te rapporteren. Daarna volgden andere landen over de hele wereld, met in Europa: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Rusland, Spanje en Turkije.

Bij de YouTube-partners trekt video-muziekwebsite Vevo het meeste publiek: 2,6 miljoen kijkers. Maker Studios Inc. staat tweede met 2,4 miljoen kijkers, gevolgd door UMG met 2 miljoen en SonyBMG met bijna 2 miljoen kijkers.

Lees het hele artikel en alle statistieken online bij Adformatie.

~ door pietboon op 09/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: