Bundesliga vanaf augustus 2015 weg bij Eurosport

Eurosport verliest over twee jaar, vanaf het seizoen 2015/2016, de uitzendrechten van de Bundesligawedstrijden. De rechten worden overgenomen door Fox Sports. Dit betekent dat ook Sport1, die een sublicentie heeft van Eurosport, vanaf dat seizoen geen Duitse voetbalcompetitie wedstrijden gaat uitzenden.

Sinds augustus 2012 zendt Eurosport de Bundesliga wedstrijden uit op Eurosport 2. Dat heeft er mede toe geleid dat die zender toentertijd Nederlands commentaar kreeg en in HD werd doorgegeven. Eurosport zendt daarnaast ook de wedstrijd uit de tweede liga van de Duitse competitie uit.

Eurosport brengt de komende jaren nog gewoon Bundesliga en Bundesliga 2 wedstrijden op Eurosport 2. Daarnaast zijn alle wedstrijden van beide liga, dus ook die niet op tv te zien zijn, rechtstreeks op de Eurosport Player te zien.l

~ door pietboon op 14/10/2013.

Eén reactie to “Bundesliga vanaf augustus 2015 weg bij Eurosport”

  1. […] Deze versie heeft niet alleen aangepast commentaar, maar ook een afwijkende programmering. Zo is de Bundesliga van augustus 2012 tot dit huidige seizoen exclusief op de Nederlandse versie van Eurosport2 te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: