FC Twente – Ajax zaterdag voor iedereen te zien op Fox

De digitale basiszender FOX doet aanstaande zaterdag 19 oktober live verslag van de Eredivisie topper FC Twente – Ajax. FOX is in Nederland vrij te ontvangen door bijna alle digitale tv abonnees. De uitzending begint om 20.00 uur en is een unieke samenwerking tussen FOX en live voetbalzender FOX Sports en vindt plaats dankzij medewerking van NOS. Om 20.45 uur wordt er afgetrapt in de uitverkochte Grolsch Veste. FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11) en KPN (kanaal 14).

Twente is momenteel de koploper in de Eredivisie. Ajax hijgt de Tukkers echter in de nek en bezet met één punt minder de derde plaats op de ranglijst. De uitzending op FOX begint om 20.00 uur waar Toine van Peperstraten vanuit de studio de voorbeschouwing verzorgt met vaste gasten Jan van Halst en Kenneth Perez. Regelmatig zoeken zij contact met de Grolsch Veste, waar Jan Joost van Gangelen samen met analist Arnold Bruggink langs het veld staat voor het laatste nieuws en interviews. Het commentaar tijdens de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger.

FC Twente – Ajax is de eerste Eredivisie wedstrijd die live is te zien op FOX. FOX besteedt iedere maandag al veel aandacht aan voetbal in het programma FOX Voetbal, gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Jan van Halst. Met ingang van maandag 21 oktober is FOX Voetbal wekelijks te zien om 22.00 uur, met daarin veel aandacht voor alle exclusieve samenvattingen van de Premier League en Serie A, evenals de meest recente overzichten van de Jupiler League en de Eredivisie.

Bron: EMM

~ door pietboon op 14/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: