‘RTL 7 Fight Night’ van start met Amerikaans worstelen en Glory-kickboksen

Er gaan rake klappen vallen bij RTL 7. Werden er de afgelopen jaren al diverse vechtsporten uitgezonden, het kickboksen, boksen en worstelen krijgen nu een vaste plaats op de zaterdagavond: ‘RTL 7 Fight Night’. Eerder al vonden sporten als voetbal, darts en autosport een thuis bij de enige echte mannenzender van Nederland.

RTL 7, zaterdag 19 en zaterdag 26 oktober:
20:00 RTL 7 Fight Night: Wrestling
22:00 RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing

De ‘RTL 7 Fight Night’ begint om 20.00 uur met de spectaculaire worstelevents van de WWE (Raw). Mannen als Alberto del Rio, Curtis Axel, Brock Lesnar en The Warlord trekken wereldwijd – van de VS tot Duitsland en van Ierland tot Mexico – bomvolle arena’s met hun meeslepende matches en bijna acrobatische vechtkunsten. Het Amerikaanse worstelen heeft eerder al sterren voortgebracht als Hulk Hogan en Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Aansluitend, om 22.00 uur, verschijnen de beste kickboksers ter wereld in de ring voor Glory. Deze toernooien en events vinden wereldwijd plaats, in steden als Los Angeles, New York, Tokyo, Milaan, Istanbul en Londen. De Nederlandse deelnemers, waaronder Peter ‘The Dutch Lumberjack’ Aerts, Remy ‘The Flying Gentleman’ Bonjasky en Glory-vlaggenschip (of met zijn 2,12 meter in elk geval vlaggenmast) Semmy Schilt, weten op dit allerhoogste niveau prima hun mannetje te staan getuige de vele overwinningen, kampioenschappen en hoge ratings.

Op 19 oktober is het Glory-event te zien dat in Los Angeles plaatsvond, een middengewichttoernooi waarop onder anderen de Nederlanders Albert Kraus, Robin van Roosmalen en Murthel Groenhart in de ring verschijnen.

Bron: RTL

~ door pietboon op 14/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: