Vannacht premiere seizoen 4 “The Walking Dead” bij Fox

De grootste fans van de Amerikaanse hitserie The Walking Dead worden vannacht op hun wenken bediend. In de nacht van maandag 14 op dinsdag 15 oktober om 00.10 uur begint de nieuwe zender FOX met de première van het vierde seizoen. Om te voorkomen dat de trouwe kijkers maandenlang moeten wachten op de nieuwe afleveringen, kunnen zij de voortdurende overlevingsstrijd van Rick en zijn lotgenoten binnen 24 uur na de Amerikaanse première volgen.

Net als voorgaande jaren bij FoxLife zal ook Fox Halloween groot en groots vieren in Amsterdam. Op zaterdag 26 oktober 2013 zal er een indrukwekkende Parade dwars door de stad trekken. Freaky voertuigen en strompelende vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies worden weer in grote getale verwacht. Een stoet vol engerds van het Rokin naar het WesterPark. De stoet wordt aangevoerd door het gezelschap van Circus Mortale. Aansluitend is er weer een grote Party in WesterUnie en Transformatorhuis op het Westergasfabriekterrein. Deelname aan de Parade is gratis; voor de Party heb je tickets nodig.

De FOX Amsterdam Halloween Parade is voor vampiers, heksen, enge clowns, supermannen, zombies, monsters, demonen, onheilpredikers, bloedende bruiden, creepy dokters en mummies. Dit is de grootste Halloween Parade van Nederland dwars door het centrum van de hoofdstad. Het is tevens een stoet van Deviant Mutant Vehicles: verminkte, omgebouwde voertuigen.

De Amsterdam Halloween Party vindt dit jaar voor de 5e keer plaats op het Westergasfabriekterrein en mag zich inmiddels HET Halloween feest van Nederland noemen. Een 100% verkleed publiek in spectaculaire creaties, is het decor van een uitzinnig feest in de zalen van WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis. Het feest begint onmiddellijk na aankomst van de Parade in het Westerpark.

Voor meer informatie zie amsterdamhalloween.nl.

~ door pietboon op 14/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: