AZ en PSV donderdag live bij RTL 7

Donderdag 24 oktober is de derde speelronde in de groepsfase van de Europa League. RTL 7 zendt deze avond de wedstrijden van beide deelnemende Nederlandse clubs live uit, AZ en PSV.

RTL 7, donderdag 24 oktober
17.45 uur Voorbeschouwing
18.00 uur Sjachter Karagandy – AZ
20.30 uur Dinamo Zagreb – PSV
23.15 uur Samenvattingen

De Alkmaarders reizen af naar Kazachstan voor hun duel met Sjachter Karagandy. AZ heeft in de voorgaande twee speelrondes eenmaal gewonnen en eenmaal gelijk gespeeld. Lukt het de nieuwe trainer Dick Advocaat om zijn eerste Europa League-duel (van zijn nieuwe, tweede aanstelling bij AZ) winnend af te sluiten? Het commentaar bij de wedstrijd komt van Sierd de Vos.

Aansluitend trapt PSV in Zagreb af tegen Dinamo Zagreb. Het team van coach Philip Cocu heeft tot dusver eenmaal gewonnen en eenmaal verloren. Extra punten ten koste van de club uit Kroatië zouden dus zeer welkom zijn. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd. Marcel Maijer is ter plekke voor de interviews.

De Europa League-avond wordt afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. De uitzending wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en René van der Gijp schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse.

Bron: RTL

~ door pietboon op 21/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: