Weer vertraging voor Android versie UPC Horizon TV app

UPC heeft op haar website impliciet opnieuw het uitstel van de Android versie van de UPC Horizon TV app aangekondigd. Op die pagina wordt nu 2014 als vroegste moment genoemd dat de Android versie beschikbaar komt, eerder was dat nog 2013. Een versie voor iOS is al sinds september 2012 beschikbaar.

Met de Horizon TV app kunnen abonnees via mobiele apparaten kijken naar tot 100 tv kanalen. Hiervoor moet men wel een internet abonnement bij UPC hebben en verbonden zijn via WIFI met dit abonnement. Het totaal aantal kanalen is afhankelijk van de aanvullende abonnementen die men heeft.

~ door pietboon op 21/10/2013.

Eén reactie to “Weer vertraging voor Android versie UPC Horizon TV app”

  1. Erg jammer dat de Android app weer uitgesteld wordt. Het is niet anders.

    Je vraagt je wel af waardoor concurrenten KPN en Ziggo wel veel sneller een Android app konden lanceren. Het is te hopen dat UPC uiteindelijk bij lancering een stabiele app lanceert want de reacties over de Ziggo en KPN Android app zijn ook wisselend.

    Het blijkt helaas vaak dat video apps op Android op de ene telefoon wel werken en de andere niet wat ook het geval is bij de RTLXL die ook wordt geprezen, maar veelal wordt afgekeurd omdat video gewoonweg niet afspeelt. Op mijn Asus TF300T met Android 4.1 speelt de video (reclame en programma) wel af, maar vertoond geregeld veel blokjes in beeld ondanks een super snelle internet verbinding van UPC. Op mijn Samsung Galaxy Nexus i9250 met Android 4.2.2 speelt de video gewoonweg niet af (geen reclame, geen programma).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: