Sport1 voegt internationale rugbytoernooien aan aanbod toe

Vanaf zondag 2 november is het beste internationale rugby live op Sport1 te volgen. De komende maand al zal er een achttal rugby-testmatches live worden uitgezonden ter voorbereiding op de prestigieuze Six Nations aankomend voorjaar .

Voor de deelnemers aan de Six Nations, Engeland, Frankrijk, Ierland, Schotland, Italië en Wales zijn de wedstrijden in november een ultieme test voor de Six Nations in februari 2014 dat ook live via Sport1 te volgen is.

Ook de edities van 2015, 2016 en 2017 zijn live te zien. Daarnaast zal sport1 de testmatches in 2014, de halve finale en de finale van het Aviva Championship in Rugby Union alsmede de Rabo Direct Cup live uitzenden.

Ieder jaar spelen de toplanden uit voornamelijk Europa testmatches tegen de beste rugbyers van de andere kant van de wereld. Het ene jaar Down Under, het andere jaar in rugby-tempels als Twickenham en het Millenium Stadium.

Dit jaar zijn de Europese landen gastheer en krijgen de rugby-fans de gelegenheid om zich te vergapen aan o.a. The All Blacks, de Zuid-Afrikaanse Springbokken, Aussies, de Argentijnse Puma’s en de vaak onnavolgbare rugbyers van exotische eilanden als Samoa, Tonga en Fiji.

Bron: Sport1

~ door pietboon op 28/10/2013.

Eén reactie to “Sport1 voegt internationale rugbytoernooien aan aanbod toe”

  1. benieuwd of ze dan ook het wk rugby van 2015 haan uitzenden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: