Olav Mol terug als F1 commentator

Vanaf komend seizoen zal Olav Mol terugkeren als commentator bij de F1. Ronald van Dam zal aanblijven voor het commentaar van de trainingen. Olav Mol zal het commentaar van oudsher weer vanaf het circuit geven, een voorwaarde die hij altijd voor samenwerking met Sport1 gesteld heeft. Tot nu toe verzorgde Sport1 het commentaar vanuit Amsterdam door van Dam met verschillende oud-coureurs als co-commentatoren. Deze co-commentatoren komen niet terug.

Mol en Sport1 hebben een overeenkomst voor de komende twee seizoenen. Daarnaast maakt Olav Mol van iedere grand prix een voorbeschouwing. Gedurende de wintermaanden zendt Sport1 bovendien diverse Formule 1-documentaires uit, die door Olav Mol worden ingeleid.

Olav Mol is verheugd dat hij komend seizoen weer te horen is:

‘Ik ben heel blij dat ik de komende twee F1-seizoenen weer als commentator aan de slag mag. Het afgelopen jaar heb ik voor Sport1 en Veronica interviews en items gemaakt op de circuits maar mijn hart ligt toch bij het commentaar geven.’ Met de vele regelveranderingen belooft 2014 een prachtig seizoen te worden. Ook het feit dat Sport1 in de winterperiode ervoor gekozen heeft Formule 1-uitzendingen te blijven maken, was een absoluut pluspunt. Interviews met oude helden als Mika Hakkinen, Jody Scheckter en Mario Andretti en verslagen van historisch belangrijke races. Het Formule 1-pakket van Sport1 is daarmee uniek voor de Nederlandse F1-liefhebber.’

In 2014 zal Sport1 naast F1 ook de support races van de GP2 en GP3 klasses uitzenden. Meer daarover in een eerdere blogpost.

Vanaf het begin van het afgelopen F1 seizoen verzorgde Mol tot de GP van Canada de voorbeschouwingen op Sport1 en Veronica, in opdracht van Veronica. Dat kwam voor de GP van Canada abrupt ten einde. Voor enkele Europese GP’s heeft Mol nog een voorbeschouwing gegeven in opdracht van Sport1.

Olav Mol reageert dinsdagochtend om 10.15u op GrandPrixRadio.nl met een persverklaring.

~ door pietboon op 25/11/2013.

2 Reacties to “Olav Mol terug als F1 commentator”

  1. Olie trug jess zo moet het olaf welkom trug wij heb jou gemist echt 2014 back

  2. ZODE-KNETTER ONZE OLAV MOL KOMT TERUG,MANMANMAN
    HET WORDT WEER FEEST EN LACHEN!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: