Top 192 alle tijden 25, 26 en 27 december 2013 op 192TV

192TV pakt met Kerst voor de vierde keer uit met de TOP 192 VAN ALLE TIJDEN, de 192 meest populaire hits samengesteld door de kijkers van 192TV zélf. Op woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 december zullen de grootste hits van de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 voorbij komen, gepresenteerd door Ad Bouman vanuit ’t Reghthuys in Nijkerk.

Voor alle digitale abonnees bij alle kabelaar is 192TV de hele laatste week van december op het open kanaal te zien.

Veel bekende artiesten vertellen hier over hun herinneringen aan die grote hits en de totstandkoming ervan. Boudewijn de Groot, George Kooymans, Rob de Nijs, Bonnie St. Claire, Yvonne Keeley, Christie, Dave Berry, Steve Rowland, Roy Wood (The Move) en Herb Alpert zijn te zien op de kerstdagen, waar vorig jaar meer dan 600.000 (!) mensen per dag naar keken.

De uitzendingen beginnen om 12:00 uur ’s middags en worden ’s avonds om 20:00 uur herhaald. De laatste dag (vrijdag 27 december) zal Ad Bouman samen met oud Veronica DJ’s Tineke en Will Luikinga LIVE de laatste hits tot aan nummer 1 doornemen vanuit ’t Reghuys in Nijkerk.

~ door pietboon op 25/11/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: