UPC vernieuwt informatiekanaal 13

20131125-195939.jpg

UPC heeft haar UPC Info & Kijktips op kanaal 13 vernieuwd. Vanaf vandaag is het huidige UPC kanaal op kanaal 13 vervangen door een nieuw kanaal met nieuw interactief menu. Deze wijziging geldt uiteraard alleen voor klanten met Digitale Televisie van UPC met de Mediabox.

Op UPC Info & Kijktips op kanaal 13, vinden klanten handige gebruikerstips (hoe werkt de TV Gids, hoe wijzig ik mijn pincode, hoe bestel ik een film) en video’s met kijktips. Ook vinden klanten op dit kanaal belangrijke berichten van ons. Doel van de nieuwe portal is om de interactieve digitale televisieklanten nog beter te helpen hun weg te vinden binnen het digitale aanbod van UPC.

Er zijn enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan kanaal 13. Zoals de

  • Menuknoppen
  • Ticker-tekst
  • Banner
  • Video Linking

Alle menuknoppen, banner (linksonder), ticker (rechtsonder) en de video kunnen met de pijltjestoetsen en ok-knop op de UPC Afstandsbediening geselecteerd en geopend worden.

Video Linking

Ook sommige video’s zijn voortaan ‘clickable’. De klant ziet dan rechtsonder in het scherm een blauwe knop met de tekst ‘Nu kijken’. Door op de blauwe knop van de UPC Afstandsbediening te drukken of het scherm te selecteren en op ‘ok’ te drukken, gaat de klant direct naar het kanaal waar de zender te zien is of naar de UPC On Demand titel.

TV Buzz

Via kanaal 13 worden kijkers ook geattendeerd op de programma’s die de meeste BuZz op sociale media maken. Door op de link te klikken start het BuZz menu waar de top 5 programma’s van dit moment, straks en gister te zien zijn.

20131125-204241.jpg

20131125-205053.jpg

~ door pietboon op 25/11/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: