“De Nieuwe Wildernis” al op 1 januari bij HBO te zien

De Nieuwe Wildernis, de adembenemende natuurdocumentaire die momenteel nog in de bioscoop draait, is al op woensdag 1 januari bij abonneezender HBO te zien. De Nederlandse topproductie, geregisseerd door Mark Verkerk en Ruben Smit, toont de kijker een spannend kijkje in het wilde leven op de Oostvaardersplassen. Momenteel gingen er al ruim 600.000 mensen naar de bioscoop waarmee De Nieuwe Wildernis de succesvolste Nederlandse natuurdocumentaire ooit is.

De originele, 97 minuten durende productie is op 1 januari om 20:30 uur te zien bij HBO.

Jaap Bruijnen, General Manager HBO Nederland:

“Een documentaire van Nederlandse makelij die zulke hoge bezoekersaantallen scoort, verdient het om door een zo breed mogelijk publiek gezien te worden. We zijn dan ook enorm verheugd dat Dutch FilmWorks ons de kans biedt om onze abonnees kennis te laten maken met dit enorme bioscoopsucces. Het is een prachtige aanvulling op ons kwalitatieve aanbod dat veelal bestaat uit de nieuwste series en de grootste films. Binnenkort kunnen onze abonnees zelf concluderen waarom De Nieuwe Wildernis de succesvolste, Nederlandse natuurdocumentaire ooit is”.

De Nieuwe WildernisIn één van ’s werelds dichtst bevolkte landen heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure: de Oostvaardersplassen. Hier bepaalt de natuur het ritme. Twee jaar lang volgde een filmteam de vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden ter wereld. Het resultaat is een natuurfilm zoals die nog nooit eerder in Nederland is gemaakt. Het is een plek die in de lente en zomer een paradijs vormt maar in de winter een grimmig landschap. De Nieuwe Wildernis is een natuurspektakel voor het hele gezin. De ‘Circle of Life’ van de Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld gebracht. Soms aangrijpend maar ook humoristisch en vertederend.

~ door pietboon op 26/11/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: