13th Street presenteer​t spannende psychologi​sche serie Perception

13th Street presenteert op 10 februari om 21:00 uur het gloednieuwe eerste seizoen van Perception. Eric McCormack (Will & Grace) speelt de rol van dokter Daniel Pierce, de excentrieke, maar briljante neurowetenschapsprofessor met paranoïde schizofrenie. Kate Moretti (Rachael Leigh Cook: She’s all that), oud-studente van Pierce, werkt voor de FBI en roept zijn hulp in om complexe misdaadzaken op te lossen. Perception brengt spanning, misdaad en humor op een unieke manier samen en Eric McCormack kreeg alom lovende kritieken voor zijn acteerprestaties als de briljante, maar gestoorde professor.

Op 10 februari om 21:00 uur gaat het spraakmakende eerste seizoen van Perception in première op 13th Street.

Daniel Pierce (McCormack) beschikt over een meesterlijk inzicht in het menselijk gedrag en een ongekend vermogen om patronen en structuren te ontdekken. Pierce’s geest is briljant, maar ook beschadigd door hallucinaties. Vreemd genoeg beschouwt Daniel zijn hallucinaties vooral als een geschenk. Ze laten hem verbindingen leggen tussen zijn bewustzijn en onderbewustzijn, waarmee hij de FBI helpt in het oplossen van zeer complexe misdaadzaken. Pierce maakt het Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) en haar collega’s niet makkelijk met zijn excentrieke gedrag, maar Kate is bereid verder te kijken dan zijn eigenaardigheden.

De vooraanstaande expert in neurologische aandoeningen heeft een strak schema nodig om goed te kunnen functioneren. Deze schema’s leiden soms tot grappige en ongemakkelijke situaties. Wanneer het voor Pierce te druk wordt, keert hij in zichzelf met zijn favoriete muziek en kruiswoordpuzzels om de druk te verlichten. De voornaamste taak van Max Lewicki (Arjay Smith), zijn assistent, is Pierce in het gareel houden. En zijn taak gaat verder dan het werk op de universiteit waar Pierce doceert…veel verder!

~ door pietboon op 28/11/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: