Vannacht start Homeland marathon seizoen 2 voorafgaand aan seizoen 3

Vanaf 8 december brengt BNN op Nederland 3 Homeland seizoen 3 op de buis. In aanloop daar naar toe zendt BNN op zaterdag 30 november de eerste zes afleveringen van seizoen 2 nogmaals op Nederland 3 uit. En op zaterdag 7 december volgen de laatste zes afleveringen. Na deze marathon ben jij klaar voor het nieuwe seizoen.

Seizoen 1 van Homeland is ook beschikbaar op Netflix, maar niet de nieuwere seizoenen. Er zijn dus genoeg kijkers die eerst het tweede seizoen nog niet gezien hebben en die willen inhalen, voordat het derde seizoen bij BNN in premiere gaat.

Deze bloedstollende serie speelt zich af in de States. Militair Nicholas Brody is eindelijk gered van acht jaar gevangenschap in Afghanistan. En iedereen ziet hem als held, behalve CIA-agente Carrie Mathison. Zij denkt namelijk dat hij nu voor Al Qaeda werkt. Wat volgt is een zenuwslopende zoektocht naar de waarheid.

~ door pietboon op 30/11/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: