Nat Geo Wild zender van de maand januari bij UPC, DELTA, Caiway en KPN

Nat Geo Wild is in januari zender van de maand bij zowel UPC, DELTA, Caiway als KPN. Nat Geo Wild is dé zender voor natuurliefhebbers. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod. Spectaculaire filmbeelden en meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.

TV-abonnees van UPC kunnen de zender vinden op EPG-positie 14. Kijkers met een abonnement bij KPN kunnen de zender op EPG-positie 20 vinden.

Tijdens deze maand zijn onder andere deze programma’s op Nat Geo Wild te zien.

Wild Congo

De Congo is krachtiger en daarmee gevaarlijker dan enige andere rivier ter wereld. Toch vormt het een thuis voor een aantal van ’s werelds meest wonderbaarlijke wezens. In ‘Wild Congo’ wordt de op-één-na-langste rivier ter wereld gevolgd vanuit haar oorsprong in Zambia door moerassige gebieden en regenwouden. De rivier legt zo’n 5000 km af en ontwikkeld zich onderweg van een klein stroompje in een woeste rivier die alles met zich meeneemt. Biologen noemen het ook wel de bakermat van de evolutie: een experimentele locatie voor het ontstaan van nieuwe soorten!

Dinsdag 21 & 28 januari om 18.00 uur

World’s Weirdest

In januari is er iedere donderdag een aflevering van ‘World’s Weirdest’ te zien. Thema’s die daarin worden aangesneden zijn onder andere ledematen, boerderijen en geneesmiddelen. Of het nu gaat om bloedzuigers, vleesetende maden, wezens die met hun neus kunnen zien of door wiens hoofd je heen kunt kijken, de vreemdste wezens komen ook deze maand weer voorbij.

Iedere donderdag om 18.00 uur

~ door pietboon op 21/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: