Dexter seizoen 8 in januari dagelijks bij de VPRO

De VPRO zendt vanaf 13 januari seizoen 8 van Dexter dagelijks uit. Dit allerlaatste seizoen van deze hitserie was in 2013 al te zien via de digitale zender 13th Street.

Dexter, vanaf 13 januari, elke werkdag om 23.05 uur op Nederland 3

Dexter leeft en moordt volgens de code die zijn vader hem als klein jongentje heeft meegegeven. De eerste regel van de code is ‘word niet betrapt’. Dexter heeft jaren lang gemoord zonder betrapt te worden, tot hij oog in oog staat met zijn zus Debra terwijl hij op het punt staat een mes door het hart van zijn slachtoffer te steken. Met de start van seizoen acht zien we hoe Debra vecht met haar geweten nadat ze in seizoen zeven Maria LaGuerta heeft omgebracht om Dexter’s geheim te beschermen.

Miami Metro wordt geconfronteerd met een nieuwe, gewetenloze moordenaar. Dokter Evelyn Vogel, expert in gedrag van psychopaten, helpt het team met deze zaak terwijl Dexter probeert de moordenaar op zijn tafel te krijgen. Dokter Evelyn Vogel heeft echter een dubbele agenda en wil niet alleen de seriemoordenaar vinden. Ze heeft een grote invloed gehad op Dexter zijn verleden en beïnvloedt nu ook zijn toekomst. Dexter is vastbesloten om Debra te helpen terwijl Dexter in gevecht is met zichzelf en alles waar hij altijd in geloofde… Kan Dexter zichzelf en zijn zus Debra redden en verenigen als broer en zus?

~ door pietboon op 29/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: