EK Zaalvoetbal rechtstreeks op Eurosport

Eurosport zal het EK Zaalvoetbal rechtstreeks op haar beide netten uitzenden. Het toernooi vindt plaats van dinsdag 28 januari 2014 tot en met zaterdag 8 februari 2014 in Antwerpen, België. Naast het gastland België is Nederland ook geplaatst voor de eindronde, en zal zelfs de openingswedstrijd van het toernooi spelen.

Nederland zit in de zware poule B met Rusland en Portugal, en speelt ook in die volgorde respectievelijk op 28 en 30 januari tegen die landen. Beide wedstrijden zijn rechtstreeks te zien op respectievelijk Eurosport en Eurosport 2. In totaal zullen 12 landen, verdeeld over 4 poules deelnemen. Er worden twee wedstrijden per dag gespeeld.

De UEFA European Futsal Championship 2014, zoals het toernooi officieel heet, zal de negende editie zijn van het Europees kampioenschap zaalvoetbal. Het is voor het eerst sinds 2005 dat Nederland weer aan de eindronde mee mag doen. In totaal stond Nederland viermaal eerder in de eindronde van dit toernooi.

~ door pietboon op 30/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: