Super Bowl XLVIII voor iedereen gratis te zien via FOX

superbowl

Super Bowl XLVIII, het einde van het NFL seizoen, wordt in de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari 2014 rechtstreeks en totaal gratis uitgezonden op FOX. Het gaat hier om het algemene kanaal dat bij de meeste Nederlandse aanbieders als open kanaal wordt aangeboden. Op FOX zal de wedstrijd met Nederland commentaar van Ronald Buijs en Ronald van Dam verslagen worden, terwijl de liefhebbers van het originele commentaar de wedstrijd kunnen bekijken op het premium kanaal FOX Sports International. Voor dit premium kanaal is een abonnement nodig.

Voorafgaand aan de Superbowl brengt FOX de American Football-film ‘Friday Night Lights’.

Tijdens de Super Bowl spelen de winnaars van de AFC en NFC Divisies tegen elkaar voor het NFL kampioenschap. Niemand minder dan Bruno Mars en de Red Hot Chili Peppers verzorgen de Half Time Show van Super Bowl XLVIII.

Tot afgelopen jaar zond de BBC ook de Super Bowl live uit. De BBC heeft deze rechten dit jaar verloren aan Channel 4.

De nieuwe zender FOX is per 19 augustus gelanceerd. De digitale zender biedt series, films en sportprogramma’s. Zo zal in het weken van 11 en 12 januari ook gratis een live wedstrijd uit de Premier League en de Serie A via dit kanaal te zien zijn.

FOX is bij de meeste aanbieders te zien in het basis abonnement, bij UPC echter in het aanvullende Starter pakket, en is bij KPN Digitenne nog niet beschikbaar. FOX is een zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit kwaliteitsprogramma’s voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten.

Al eerder was de Eredivisiewedstrijd Twente-Ajax gratis te zien op FOX, en recent nog een Thanksgiving wedstrijd uit de NFL. Met deze uitzendingen probeert FOX aandacht te geven aan hun premium aanbod op FOX Sports.

~ door pietboon op 30/12/2013.

3 Reacties to “Super Bowl XLVIII voor iedereen gratis te zien via FOX”

  1. Leuk! Hopelijk keren hiermee weer een beetje de FOX8 tijden terug waarbij ze ook de Superbowl uitzonden en doe dan maar meteen David Letterman weer terug. Achteraf gezien was FOX8 zijn tijd ver vooruit en nu lopen ze eigenlijk weer achter…

  2. […] LET OP: Dit is een blogpost van de vorige Super Bowl. Voor informatie over Super Bowl 2014 ga naar deze link. […]

  3. Super Bowl XLVIII voor iedereen gratis te zien via FOX
    Behalve dan voor KPN digitenne gebruikers!! vrdorie nu kan ik het niet zien en ik baal daar erg van. zend het dan uit op fox 1 of 3 waar ik voor betaal en die om die tijd toch alleen maar crap uitzend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: