Australian Open 2014 live op alle Eurosport kanalen

Van maandag 13 tot en met zondag 26 januari zendt Eurosport op al haar kanalen de Australian Open tennis kampioenschappen 2014 uit. Dit eerste Grands Slam toernooi van 2014 is te zien op Eurosport en Eurosport 2. Daarnaast zijn via de Eurosport Player tot 7 tenniswedstrijden gelijktijdig te zien. De Eurosport Player is tegenwoordig ook op vele types Smart TVs te zien.

In totaal zendt Eurosport meer dan 1000 uur tennis uit in 2014, waaronder het eerste ATP toernooi van het jaar in Doha, maar ook de ATP grastoernooien van Queens en Eastbourne en drie van de vier Grand Slam toernooien. Eurosport zendt al meer dan twintig jaar dit toernooi rechtstreeks in Nederland uit. Eurosport heeft nog zeker tot en met het toernooi van 2016 de televisierechten van dit toernooi in handen. Daarnaast heeft Eurosport nog de rechten voor de US Open (tot en met 2017) en Roland Garros (tot en met 2021).

~ door pietboon op 31/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: