Robin Thicke, Kevin Hart, Nick Cannon en JB Smoove in de nepste reality show ever

20131231-162003.jpg

Vanaf 6 januari zendt Comedy Central Extra een gloednieuwe serie uit: Real Husbands of Hollywood. Deze parodie op de Real Housewives realityseries volgt een groep getrouwde acteurs, zangers en rappers uit Hollywood die fictieve versies van zichzelf spelen. Naast de hoofdrolspeler, stand-up comedian en acteur Kevin Hart (Scary Movie 4, This Is The End), komen onder andere Nick Cannon (America’s Got Talent, Wild N Out), JB Smoove (Curb Your Enthusiasm) en Robin Thicke, de man achter ‘Blurred Lines’, DE grote hit van de afgelopen zomer, in de serie terug. Elke maandag zendt Comedy Central Extra een dubbele aflevering van Real Husbands of Hollywood uit vanaf 22:30.

Real Husbands of Hollywood, vanaf 6 januari elke maandag een dubbele aflevering vanaf 22:30 op Comedy Central Extra.

Real Husbands of Hollywood volgt dus comedian en acteur Kevin Hart. Met zijn beroemde vrienden probeert hij zijn bekendheid nog verder te vergroten, soms samen met en soms ten koste van hun vrouwen. Ze zijn misschien goede vrienden, maar de Husbands maken elkaar maar al te graag jaloers met hun prestaties. De serie geeft een hilarisch satirisch kijkje in het leven van Amerikaanse beroemdheden.

Robin Thicke heeft een bijzonder succesvol jaar achter de rug met onder andere de wereldwijde nummer 1 hit ‘Blurred Lines’. Naast R&B zanger is hij ook nog de zoon van acteur Alan Thicke (Growing Pains, How I Met Your Mother) en getrouwd met actrice Paula Patton (Mission Impossible: Ghost Protocol, 2 Guns). Een geschiktere Real Husband is haast niet te vinden dus. In de neppe realityserie geeft Thicke graag een kijkje in zijn ‘echte’ thuisleven.

Kevin Hart is naast hoofdrolspeler en producent van Real Husbands of Hollywood ook de bedenker hiervan, samen met Chris Spencer. De serie staat ook bol van de opvallende gastrollen. Zo komen onder andere Terry Crews (The Expendables), Keri Hilson (zangerers), Jay Leno (The Tonight Show), Trey Songz (rapper), Ed O’Neill (Married with Children, Modern Family) en Shaquille O’Neal (oud-basketballer) in de serie terug.

~ door pietboon op 31/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: