Seizoen 4 van The Walking Dead gaat 11 februari verder op FOX

Na een korte winterstop, vanwege de Kerstvakantie en de Super Bowl, wordt het vierde seizoen van de spannende dramaserie The Walking Dead vanaf februari vervolgd op FOX. Daarmee zijn de nieuwe afleveringen wederom binnen 48 uur na de Amerikaanse première al in Nederland te zien.

Vanaf 11 februari elke dinsdag om 22.10 uur op FOX

In de eerste helft van het laatste seizoen probeerden Rick en zijn lotgenoten een bestaan op te bouwen in de gevangenis. Echter al snel werd duidelijk dat er binnen de gevangenismuren nog grotere gevaren op de loer lagen. De voorlaatste aflevering van het seizoen wordt geregisseerd door David S. Goyer, de uitvoerend producent van ‘Da Vinci’s Demons’.

~ door pietboon op 31/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: