ABN AMRO World Tennis Tournament live op Sport1

ahoy

Het 41ste ABN AMRO World Tennis Tournament is van 10 februari tot en met zondag 16 februari dagelijks rechtstreeks te volgen via Sport 1. Met Juan Martin Del Potro, Tomas Berdych, Stanislas Wawrinka, Richard Gasquet, Jo-Wilfried Tsonga, Milos Raonic en Tommy Haas is er met 7 spelers uit de top 12 een sterk deelnemersveld, het sterkste ooit, en Igor Sijsling en Thiemo de Bakker spelen voor eigen publiek.

Sport1 besteedt dit jaar nog meer aandacht aan het toernooi dan in de afgelopen jaren. Van maandag tot en met donderdag is er al vanaf 11:00 uur tennis te zien. In de avonduren beginnen de uitzendingen om 19:30 uur.

Dit toernooi, gespeeld in het Rotterdamse Ahoy, is het eerste van de 11 ATP World Tour 500 toernooien in 2014, met een totaal prijzengeld van bijna anderhalf miljoen euro. Voor het eerst in de historie van het toernooi behoren alle direct toegelaten spelers tot de top 40 van de wereld.

Richard Krajicek over het deelnemersveld van 41e ABN AMRO World Tennis Tournament:

“Wij hebben dit jaar een keuze gemaakt voor een brede top. Met zeven spelers uit de top-12 zal er naar verwachting in iedere sessie een wereldtopper in actie komen. De concurrentie voor Juan Martin del Potro in zijn jacht op titelprolongatie is ongekend groot.”

De Nederlandse inbreng wordt gevormd door Igor Sijsling en Thiemo de Bakker. Beiden kregen een wildcard voor deelname aan het ABN AMRO World Tennis Tournament. De laatste wildcard wordt kort voor aanvang van het toernooi uitgegeven.

~ door pietboon op 04/01/2014.

2 Reacties to “ABN AMRO World Tennis Tournament live op Sport1”

  1. […] Sports heeft dit jaar de rechten van de ATP 500 en de ATP 1000 toernooien, met uitzondering van het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Die laatste is een week eerder op Sport1 te zien. Daarnaast heeft Fox Sports de rechten van het […]

  2. […] Voor meer informatie over het tennis toernooi op Sport1 en het sterke deelnemersveld kan je dit eerdere artikel lezen: ABN AMRO World Tennis Tournament live op Sport1 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: