Singles staan centraal op Valentijnsdag bij FOXlife

foxlifeMet Valentijnsdag in aantocht zal het niet lang meer duren voordat de winkels met romantische cadeaus het straatbeeld bepalen. Maar niet iedereen kijkt ernaar uit om de dag van de liefde te vieren. Degenen die nog wachten op hun ware of juist in een relatiedipje zitten, kunnen bij FOXlife hun hart ophalen. Speciaal voor hen komt FOXlife met een humoristisch Valentijns-weekend om deze periode met een glimlach door te komen.

Op het programma staan marathonuitzendingen van de hilarische sitcom ‘The Mindy Project’ waarin de dating-perikelen van een jonge vrijgezelle gynaecologe centraal staan. De marathons worden vervolgd door de romantische komedie ‘The Story Of Us’ met Bruce Willis en Michelle Pfeiffer als een echtpaar dat op het punt van scheiden staat.

Digitale abonnees van Ziggo kunnen de komende maanden kosteloos kennis maken met FOXlife. De digitale zender staat in februari, maart en april open voor elke Ziggo-abonnee met een Alles-in-1-Plus- of Extra-pakket. Normaliter is FOXlife alleen te zien via de pakketten TV Plus en TV Extra.

The Mindy Project: seizoen 1

Het leven van single Mindy Lahiri in de komedieserie ‘The Mindy Project’ bestaat uit het daten van verschillende mannen en een carrière als gynaecologe in een praktijk met eigenzinnige collega’s. Ze is wanhopig op zoek naar echte liefde en heeft moeite om haar persoonlijke en professionele leven in balans te houden.

Op vrijdag 14 februari worden vanaf 17.50 uur de eerste acht afleveringen van ‘The Mindy Project’ uitgezonden. Voor de mensen die wel plannen hebben met Valentijnsdag is dezelfde marathon nog eens te zien op zaterdag 15 februari vanaf 17.05 uur en op zondag 16 februari vanaf 12.15 uur.

The Story Of Us

In de realistische en humoristische film ‘The Story Of Us’ vraagt het koppel Ben (Bruce Willis) en Katie (Michelle Pfeiffer) zich na vijftien jaar huwelijk af of ze nog wel van elkaar houden. Hun gelukkige relatie is langzaamaan veranderd in een toneelstukje, dat ze opvoeren omwille van hun kinderen. De film volgt direct na de marathons van ‘The Mindy Project’. Op 14 februari om 21.10 uur, op 15 februari om 20.25 uur en 16 februari om 15.35 uur.

~ door pietboon op 14/01/2014.

Eén reactie to “Singles staan centraal op Valentijnsdag bij FOXlife”

  1. […] FOXlife Lees ook: Hilarische komedie “The Mindy Project” vanaf 20 januari op FoxLife Lees ook: Singles staan centraal op Valentijnsdag bij FOXlife Lees ook: Nieuwe serie ‘Chicago Fire’ vanaf 1 […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: