DWDD Saturday Nights, in februari op Nederland 3

dwdd-logoIn twee speciale, avondvullende uitzendingen presenteert De Wereld Draait Door op zaterdag avonden DWDD Saturday Night met de ideale muziekavond van speciale gasten. De Muziekavond van Hugo Borst en Henry Schut is op zaterdag 8 februari om 20.00 uur te zien op Nederland 3. De Muziekavond van Schorem is op zaterdag 15 februari om 20.00 uur te zien op Nederland 3.

De ideale muziekavond van…. is al twee seizoenen een succesvol onderdeel van De Wereld Draait Door. Triggerfinger, Golden Earring, Carice van Houten, Racoon, Mart Smeets, De Jeugd van Tegenwoordig, Acda & De Munnik en vele anderen stelden hun ideale muziekavond samen. En die keus presenteerde DWDD dan als een treintje muzikale amuses.

Aan de hand van videoclips, live concerten, interviews, fragmenten uit TV-programma’s, muziekdocumentaires en speelfilms zien we de ideale muziekavond van Hugo Borst & Henry Schut, én de mannen van Schorem. In de uitzendingen zijn ook live optredens te zien van bands die speciaal door de gasten zijn uitgenodigd, zoals de legendarische Nederlandse psychobilly band Batmobile en het Amerikaanse rootsfenomeen Pokey LaFarge, beiden favorieten van Schorem. De avonden worden afgesloten met een door de gasten geselecteerde muziekdocumentaire die in z’n geheel wordt uitgezonden.

~ door pietboon op 17/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: