Op Psycho gebaseerde serie Bates Motel vanaf dit weekend op 3

bates-motel_622_418_s

De Amerikaanse hitserie Bates Motel wordt vanaf 19 januari op Nederland 3 uitgezonden. Bates Motel laat het leven van Norman Bates en zijn moeder zien, vóór de tragische gebeurtenissen uit Hitchcock’s film Psycho (1960). De serie vertelt hoe Norman Bates zich, onder invloed van zijn extreem dominante moeder, langzaam ontwikkelt tot de genadeloze seriemoordenaar uit de film. Bates Motel startte afgelopen jaar in de Verenigde Staten en was met drie miljoen kijkers meteen de succesvolste dramaserie van de Amerikaanse zender A&E.

Bates Motel is vanaf 19 januari iedere zondag om 21.20 uur te zien op Nederland 3

Bates Motel vertelt het verhaal van Norma Bates (Vera Farmiga). Zij besluit een motel aan te schaffen in een plattelandsdorpje in Californië waar zij met haar zoon Norman (Freddie Highmore) naar toe trekt. De twee proberen een nieuw leven op te bouwen, maar er gebeuren rare dingen. Norman vindt in het motel een oud dagboek van een meisje dat gruwelijk mishandeld werd in de kelder van het motel. Het dorpje zelf wordt ook opgeschrikt door een moord op een man. Niet veel later blijkt dat het dorpje duistere geheimen heeft. De familie Bates staat nog heel wat te wachten.

~ door pietboon op 17/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: