Vanaf 17 februari ATP tennis op Fox Sports International

20140120-201342.jpg

Fox Sports International zendt vanaf 17 februari rechtstreeks het ATP 500 toernooi van Rio de Janeiro uit. Het is niet alleen het eerste ATP toernooi op Fox Sports, het is ook het eerste ATP 500 toernooi in Brazilië, een nieuw toernooi op de ATP kalender. Het is een gecombineerd ATP en WTA Toernooi, waarbij Sport1 de rechten heeft voor de beelden van het damestennis. Rafael Nadal en David Ferrer zijn de belangrijkste spelers in Rio.

Fox Sports heeft dit jaar de rechten van de ATP 500 en de ATP 1000 toernooien, met uitzondering van het ABN AMRO toernooi in Rotterdam. Die laatste is een week eerder op Sport1 te zien. Daarnaast heeft Fox Sports de rechten van het Wimbledon toernooi.

Vanaf maandag 14 april zendt Fox Sports het ATP Masters toernooi van Monte Carlo uit via Fox Sports 2. Gevolgd in de week erna, vanaf 21 april het ATP 500 toernooi van Barcelona.

FOX Sports introduceert vanaf februari een extra online kanaal: FOX Sports 6. Dit extra kanaal wordt geactiveerd op de momenten dat er meer live programmering beschikbaar is dan er kan worden uitgezonden. De eerste keer dat FOX Sports 6 wordt ingezet is op donderdag 20 februari tijdens het ATP tennistoernooi Rio Open 500.

Lees ook: Fox Sports 6: nieuw extra online kanaal

Dit eerste toernooi wordt gespeeld op de acht gravelbanen van de Jockey Club Brasileiro, met een hoofdstadion waar ruim 6000 toeschouwers op kunnen plaatsnemen. Er wordt onder de mannen in totaal 1,25 miljoen dollar verdeeld. In totaal zullen er 5 spelers uit de top 20 meedoen met dit toernooi, waaronder dus Nadal en Ferrer.

Voor een compleet overzicht welk toernooi waar in 2014 wordt uitgezonden kan je deze link volgen.

~ door pietboon op 20/01/2014.

7 Reacties to “Vanaf 17 februari ATP tennis op Fox Sports International”

 1. […] dat bij Sport1 te zien is. In totaal zijn er 10 ATP 500 en 9 ATP Master 1000 toernooien op FOX Sports vanaf half februari te […]

 2. Mooi om te horen dat Fox het tennis gaat uitzenden, aangezien ze zelfs nog niks over de tennisrechten bekend hebben gemaakt.

  • Fox heeft enkele maanden geleden al bekend gemaakt deze rechten binnengehaald te hebben. Het is dus geen verrassing.

   • Jaa klopt, Ik bedoelde meer dat ze nog niks bekend hebben gemaakt hoe ze het gaan uitzenden. Op de site staat ook nog niks vermeld dat ze tennis gaan uitzenden.

   • Gelukkig ben ik er nog :)

 3. […] eerste keer dat FOX Sports 6 wordt ingezet is op donderdag 20 februari tijdens het ATP tennistoernooi Rio Open 500. Vervolgens is het kanaal actief op de momenten dat er meer live wedstrijden beschikbaar zijn dan […]

 4. Als ik het goed zie, kun je dus beter je abonnement op Sport1 opzeggen als je dat abonnement vanwege het tennis hebt genomen. Het tennisaanbod op Sport1 is enorm verschraald!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: