Nieuw seizoen Joris’ Showroom 28 februari van start

joris-showroom-5_622_400_s

In het nieuwe seizoen presenteert Joris Linssen wederom bijzondere Nederlanders met een uitzonderlijke levenswijze. oris Linssen: “Ik merk steeds meer dat onze samenleving behoefte heeft aan inspirerende mensen die het anders doen. Deze reeks is weer een eregalerij, vol opmerkelijke paradijsvogels die je écht aan het denken zetten.”

Joris’ Showroom, vrijdag 28 februari 2014 – 22:20 uur op Nederland 1

Met in de eerste aflevering: Tinus Douma, de praatgrage oermens uit het Friese Burgum. Op de boerderij waar hij samen met zijn ouders woonde leeft hij nu van wat de natuur hem geeft. Sober en spaarzaam als Tinus is geeft hij op zijn beurt weer alles terug aan de natuur.

Ook in deze aflevering: Gérard Purnot, de stille Indiaan van Maastricht. Na een moeilijke jeugd brachten de boeken van Lao Tse en Confucius hem waardevolle inzichten. Hij werd indiaan; de Maas zijn reservaat. ‘Vrij zijn van wensen leidt tot innerlijke rust’ is zijn credo.

 

~ door pietboon op 21/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: