Nieuwe afleveringen College Tour start met Dan Brown

7feb_foto_dan_brown

Vanaf vrijdag 7 februari zijn er nieuwe afleveringen van College Tour te zien op Nederland 3. De aftrap van de nieuwe serie heeft een uitzonderlijke gast op een uitzonderlijke locatie. College Tour verwelkomt de Amerikaanse meester van de complotthriller Dan Brown voor De Nachtwacht in de Eregalerij van het Rijksmuseum.

College Tour is vanaf vrijdag 7 februari tot en met 4 april om 20.25 uur te zien op Nederland 3

Dan Brown (1964) breekt internationaal door met zijn historische thriller De Da Vinci Code (2004), waarvan inmiddels 81 miljoen exemplaren zijn verkocht. Naast dit grote succes ontvangt het boek ook veel kritiek uit zowel de christelijke als de wetenschappelijke hoek. Dit komt vooral door de gewaagde en nadien veel bediscussieerde relatie die Brown tussen Jezus en Maria Magdalena beschrijft. College Tour zal het enige grote televisie-interview zijn dat Dan Brown in Nederland geeft

In het programma College Tour interviewen studenten een gast onder leiding van presentator Twan Huys. In het programma staan de vragen van studenten centraal. Ruim vijftig grote namen uit binnen- en buitenland gingen Dan Brown voor. Onder hen bijvoorbeeld Desmond Tutu, de Dalai Lama, Richard Gere, Sting, Mark Rutte, Shimon Peres, Sir Richard Branson, Robbie Williams, Malala Yousafzai, Whoopi Goldberg, Frank de Boer, A.F.Th. van der Heijden en Susan Sarandon.

~ door pietboon op 24/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: