Top Gear vanaf 2 februari terug met een nieuw seizoen

BBC_Two_HD_VoltHet 21ste seizoen van Top Gear gaat zondag 2 februari van start met 7 nieuwe afleveringen op BBC Two. In de eerste aflevering van deze gloednieuwe serie gaan Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May op de nostalgische tour en proberen te bewijzen dat de trendy hatchbacks uit hun jeugd beter waren dan de moderne opvolgers.

Top Gear, vanaf 2 februari 21:00 uur op BBC Two

Clarkson stapt in de Volkswagen Golf GTI, Hammond in een Vauxhall Nova SRi enMay in een Ford Fiesta XR2i, en zo gaat het trio op een roadtrip. Onderweg worden ze blootgesteld aan een serie uitdagingen, inclusief een lastige klim omhoog én een ongewoon bezoek aan een supermarkt.

De reis eindigt op een voormalig militair oefenterein in Wales. En daar moeten de presentatoren met hun oude wagens de explosieve kracht van de zwaar bepanserde en zwaar besnorde Top Gear Police Department weerstaan.

Hugh Bonneville, de hoofdpersoon van de nieuwe BBC Two comedie W1A, rijdt deze aflevering zijn rondjes als de “Star in the Reasonably Priced Car”.

~ door pietboon op 24/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: