Sport1 Tennis tijdens ABN AMRO toernooi gratis te zien

ahoyVan 10 tot 16 februari vindt het 41ste ABN-Amro World Tennis Tournament plaats in Rotterdam. Ook dit jaar doen er weer toppers mee, waaronder de Australian Open winnaar Stanislas Wawrinka , maar ook de Nederlandse toppers Igor Sijsling en Thiemo de Bakker.

De meeste digitale televisie abonnees kunnen de wedstrijden gratis bekijken via Sport1.

Sport1 Tennis is namelijk tijdens dit toernooi bij de meeste aanbieders gratis te bekijken voor de digitale abonnees, zoals bij Ziggo (kanaal 999), UPC (kanaal 215), KPN (kanaal 234), DELTA (kanaal 634), Caiway (kanaal 55), Tele2 (kanaal 37), Telfort (kanaal 234) en XS4All (kanaal 234).

In eerdere jaren werd het hoofdkanaal van Sport1 in februari opengezet. Film1, het zusterkanaal van Sport1, zal dit jaar tijdens de Oscaruitreiking ook weer voor iedereen te zien zijn.

Voor meer informatie over het tennis toernooi op Sport1 en het sterke deelnemersveld kan je dit eerdere artikel lezen: ABN AMRO World Tennis Tournament live op Sport1

~ door pietboon op 29/01/2014.

Eén reactie to “Sport1 Tennis tijdens ABN AMRO toernooi gratis te zien”

  1. […] er UEFA Champions League voetbal op 11, 12, 18 en 19 maart. Van 10 tot en met 16 februari was het Sport1 Tennis kanaal al voor veel kijkers gratis te zien, vanwege het ABN AMRO toernooi. In maart zal het hoofdkanaal […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: