Harm, Thomas en Raoul 1 maart terug met Dit Was Het Nieuws

dwhnSatire viert vanaf 1 maart hoogtij. Vanaf die zaterdag zijn teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda terug met een nieuw seizoen van Dit Was Het Nieuws bij RTL 4. Samen met presentator Harm Edens en wisselende gasten nemen zij het laatste nieuws door op geheel eigen én satirische wijze. Feiten die in eerste instantie zo gewoon lijken, worden in een compleet ander daglicht geplaatst door de heren. In de eerste aflevering schuiven regisseur Frans Weisz en zijn acteurszoon Geza Weisz aan.

Wekelijks vanaf zaterdag 1 maart tussen 22.00 uur en 23.00 uur bij RTL 4

Naast hen worden teamcaptains Raoul en Thomas dit seizoen ook bijgestaan door acteur Tim Haars, nieuwslezeres Suzanne Bosman, topatlete Marlou van Rhijn, schrijver Anton Dautzenberg, zanger/acteur Charly Luske, filosoof René Gude, zanger Guus Meeuwis, stand-upcomedian Owen Schumacher en ex-profvoetballer Jan van Halst.

Voor de tweede maal op rij krijgt ook een onbekende Nederlander de kans om aan de zijde van een van de teamcaptains te strijden voor de eer. Tijdens de Serious Request actie afgelopen december bood Erwin Taams het hoogst, waardoor hij de kans krijgt om eenmalig mee te spelen in het satirische nieuwsprogramma.

~ door pietboon op 30/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: