Robot Chicken vanaf 17 Februari op Comedy Central

RobotChicken_PR_Chicken

Vanaf maandag 17 februari komt de Emmy Award-winnende stop-motion serie: Robot Chicken naar Nederland. In pittige sketches nemen de makers vooral de populaire volkscultuur op de korrel. Film en televisie vormen dankbare onderwerpen, maar ook politieke leiders komen geregeld voorbij. Dit gebeurt met behulp van stop-motion animatie met daarin speelgoed, verschillende actiefiguren, claymation (klei) en verschillende andere objecten.

Robot Chicken, vanaf maandag 17 februari elke werkdag om 20:15 op Comedy Central

Dit geeft de sketches een uniek, bizar en hilarisch perspectief. Optimus Prime die een Postbus 51-achtige commercial maakt over prostaatkanker, Godzilla met problemen in de slaapkamer en een Star Wars special waarin de Robot Chicken verandert in Darth Vader. Dat en veel, veel meer is te zien in Robot Chicken.

De serie is gecreëerd door Seth Green (Family Guy, Austin Powers) en zijn partner Matthew Senreich. Green en Senreich hebben voor hun show een lijst met gastacteurs geregeld waar je duizelig van wordt. Een kleine greep: Seth MacFarlane, Mila Kunis, Donald Faison, Snoop Dogg, Zac Efron, Chris Evans, Scarlett Johansson, Vanessa Hudgens, Neil Patrick Harris, Donald Glover, Joel McHale, Alyson Hannigan, Sarah Michelle Gellar en Elijah Wood.

Is iedereen boven de 12 te oud om met speelgoed te spelen? Robot Chicken bewijst het tegendeel.

~ door pietboon op 30/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: