Vanaf 28 februari Everybody Dance Now terug bij RTL 4

edn2groepsfotoee25203b55cd68bcab02ff00004706b1

Vanaf 28 februari is Everybody Dance Now elke vrijdag weer terug bij RTL 4. Van hiphop tot house en van popping tot latin. Acht weken lang staan de leukste, mooiste, ontroerendste dansen centraal bij de familiezender. Alle dansfanaten hebben maar één ultiem doel: juryleden Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman te verpletteren met hun moves. Vorig jaar wist de toen elfjarige Justen Beer de jury te imponeren met zijn breakdance act. Hij sleepte de titel in de wacht en viel met zijn deelname aan Everybody Dance Now zo op dat hij ging lunchen met het management van Beyonce. Wie gooit er dit jaar hoge ogen? En gaat naar huis met 25.000 euro? De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen.

Wekelijks vanaf vrijdag 28 februari tussen 20.30 uur en 22.30 uur bij RTL 4

De dansvloer is ook dit seizoen het belangrijkste onderdeel van het populaire dansprogramma, want de jury bepaalt of de vloer groen óf rood kleurt. Bovendien kunnen Jan, Dan en Lieke een Green Card inzetten en daarmee een bijzondere act direct doorsturen naar de liveshows. Tijdens de eerste drie auditie afleveringen is het aan de kandidaten om naast de jury, ook het stemmend publiek te overtuigen. Zij bepalen met welk percentage de act doorgaat naar de Ranking. In deze vierde aflevering strijden de overgebleven acts met een geheel nieuwe dans voor een plek in de allesbepalende liveshows. In de finale liveshow op 18 april wordt bekend wie zich de meest entertaining dansact van Nederland mag noemen en er vandoor gaat met de hoofdprijs.

In Everybody Dance Now komen bijzondere mensen voorbij die hun talent en passie voor dans laten zien. Zo wordt er kennis gemaakt met een 24-jarige breakdancer die ondanks zijn lichamelijke beperkingen, de sterren van de hemel danst. Hij weet de jury compleet te verbazen. Naast hem, grijpen ook dit jaar veel dansgroepen de kans op hun skills te etaleren. Van een bijzondere Latingroep tot een verrassende groep vaders die een dansstrijd aangaat met hun kinderen. Dat zij nauwelijks ervaring hebben met dansen, mag geen rol spelen in deze battle…

~ door pietboon op 31/01/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: