Seizoen 3 “Borgen” vanaf 3 februari bij de VARA

borgen_seizoen2_2_isak_hoffmeyerlr.600.338.c

Het derde en laatste seizoen van Borgen biedt vertrouwde gezichten, nieuwe carrières, terugkerende ambities en de vraag: hoe verwerf je macht en blijf je trouw aan jezelf? In Borgen 3 zien we een andere Birgitte Nyborg dan de idealistische premier uit de eerste twee seizoenen.

Borgen seizoen 3, vanaf maandag 3 februari, 23.00 uur Nederland 2

Birgitte heeft de politiek verlaten en geeft nu succesvolle lezingen. Intussen is haar vroegere partij – onder een nieuwe, verrassende leider – een meer conservatieve richting ingeslagen. Deze ideologische verandering laat Nyborg echter niet onberoerd. Ze maakt een rigoureuze beslissing: ze keert terug in de politiek. Zal ze erin slagen om met de juiste doelstelling voldoende medestanders te vinden en terug te komen in het voor haar eens zo vertrouwde parlement?

~ door pietboon op 02/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: