Wie is de Mol? Junior op Nederland 3

wie-is-de-mol-junior.600.338.c

In Wie is de Mol? Junior voeren jonge kandidaten, in de leeftijd van 12 tot en met 14 jaar, onder leiding van presentator Art Rooijakkers spannende, actieve en slimme opdrachten uit in Nederland. Zij gaan op zoek naar de Mol in hun midden. De junioren zetten zich met hun deelname in voor natuurbeschermingsprojecten van het Wereld Natuur Fonds (WNF).

Wie is de Mol? Junior vanaf zondag 9 maart, 18.15 uur bij de AVRO op Nederland 3

Wie is de Mol? Junior is de jongerenvariant van het programma Wie is de Mol? dat in januari 2014 aan haar 14e seizoen begon. Slaagt de opdracht, dan verdient de groep geld voor de gezamenlijke pot. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet? De Mol is altijd onder hen en probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geen of in ieder geval zo min mogelijk geld wordt verdiend voor de pot. Aan het einde van iedere aflevering worden de kandidaten getest. De persoon die het minste weet over de identiteit van de Mol, gaat naar huis. Aan het einde van de serie blijven drie kandidaten over: de Mol, de winnaar en de verliezer. De winnaar is degene die de meeste vragen over de Mol goed heeft. In Wie is de Mol? Junior wordt intensief samengewerkt met het jongerenprogramma van het WNF, WNF Lifeguard. De kandidaten kiezen ieder een bedreigde diersoort waarvoor zij spelen. Het geld dat zij tijdens het avontuurlijke spel verdienen voor de pot, wordt uiteindelijk gedoneerd aan een project van het WNF.

Wie is de Mol? Junior – de selectie

In aanloop naar de nieuwe serie Wie is de Mol? Junior starten – in de periode 10 februari tot en met 7 maart – op de maandag en vrijdag de selectierondes. Het gaat hier om acht afleveringen van 10 minuten. 30 kandidaten willen meedoen aan Wie is de Mol? Junior. Zij voeren individueel en in teamverband verschillende opdrachten uit en tonen daarmee wie ze zijn, of ze lef hebben, of ze teamplayers zijn én of ze beschikken over goeie Mol-kwaliteiten. Aan het einde van iedere aflevering vallen er kandidaten af. Wie mag er meedoen aan de serie Wie is de Mol? Junior? Wie worden de 9 kandidaten en wie wordt de Mol? Daar draait het om tijdens Wie is de Mol? Junior – de selectie.

Wie is de Mol? Junior – de selectie, vanaf maandag 10 februari op Nederland 3

~ door pietboon op 03/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: