Double Cross: List en bedrog met dodelijke wending op “ID”

In alle opzichten heeft dr. Rebecca ‘Becky’ Johnson het gemaakt. Ze is erg geliefd onder haar patiënten, ziet er prachtig uit en heeft een liefdevolle echtgenoot. Maar vooral heeft ze door slim investeren inmiddels miljoenen dollars op de bank staan. Dat laatste aspect gaat niet onopgemerkt voorbij aan haar collega’s en de inwoners van het kleine plaatsje Ozark. Becky heeft een dure kledingsmaak en woont in een kapitaal huis op een oude plantage. Als ze op een ochtend niet op haar werk verschijnt, maakt haar echtgenoot zich meteen ernstig zorgen. Hij beweert dat ze die avond met anderhalf miljoen dollar aan cash de deur uit is gegaan voor een mysterieuze kunstdeal. Maar na diepgravend onderzoek blijkt dat er iets heel anders aan de hand was en dat de geliefde dokter slachtoffer is geworden van een bedrieglijk spel door iemand die ze dacht te vertrouwen. Het is een van de zaken die aan bod komen in de nieuwe serie ‘Double Cross’ waarbij list en bedrog een dodelijke wending krijgen.

Double Cross is vanaf woensdag 2 april om 21:50 uur te zien op ID.

Een andere zaak is die van Chris Morris. De cocaïneverslaafde kruimeldief was net enkele maanden geleden vrijgelaten uit de gevangenis, maar wordt nu doorzeefd met kogels dood aangetroffen in zijn auto. Al snel wordt gedacht aan een uit de hand gelopen drugsdeal, maar als de rechercheurs dieper in de zaak duiken, blijkt het er eentje te zijn vol leugens en bedrog. Het begint ermee dat Chris zijn oude gevangenisgenoot Martin Rector probeert te betrekken in een sinister plan. Chris wil zijn ex-vrouw en stiefdochter vermoorden om zo geld van de levensverzekering op te strijken. Tot verbazing van Martin weten de ouders van Chris – bij wie ze beiden inwonen – van dit plan af en moedigen ze het nog aan ook. Chris heeft immers al jaren op hun zak geteerd en ze zijn zelf bijna failliet. Chris belooft ze een deel van de winst als ze meewerken.

Maar als Martin en de ouders erachter komen dat Chris hen heeft voorgelogen, omdat de levensverzekering door zijn eigen wanbetaling niks meer waard is, draaien de rollen om en richten de pijlen zich op Chris. Op zijn leven staat immers ook een flinke verzekering die extra veel waard is als Chris in een auto om het leven komt. Het leidt tot een schokkend moordplan door zijn eigen ouders waar vriend Martin tegen wil en dank in betrokken wordt.

~ door pietboon op 23/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: