MTV’s beauty school vanaf 3 maart geopend: “Beauty School Cop Outs”

mtv2

Vanaf 3 maart is MTV’s beauty school geopend. In deze nieuwe reality show traint MTV 4 jongens en 4 meiden in het perfectioneren van hun beauty skills. Deze 8 jongeren besteden dagelijks uren aan hun uiterlijk om perfect voor de dag te komen. Maar… kunnen ze hun beautyobsessie ook professioneel inzetten en er hun beroep van maken om anderen er goed uit te laten zien? Overdag zien we hoe ze zich staande houden in de salon, hoe de relaties in het Beauty School Cop Outs-huis zich ontwikkelen en hoe ze zich uitleven in het nachtleven van.

MTV’s gloednieuwe reality show “Beauty School Cop Outs” is vanaf 3 maart wekelijks om 14:45 uur te zien op MTV, de extended versie vanaf 6 maart om 22:35 uur.

In “Beauty School Cop Outs” krijgen 8 jongeren de kans om hun carrière een kickstart te geven. Ze krijgen les van echte professionals en volgen een serie van masterclasses waarin ze alle geheimen van het vak leren. Ze denken natuurlijk al heel veel kennis in huis te hebben, maar moeten gewoon helemaal onderaan beginnen. Van koffie en thee halen, tot leren tatoeëren op een varken, maar daarna gaan ze ook oefenen op echte consumenten… Gaan ze de uitdaging aan als een ware pro, of geven ze toch meer om hun eigen uiterlijk? Deze 8 jongeren brengen niet alleen de dagen met elkaar door, maar ook de nachten en dat zorgt voor de nodige spanningen, avonturen en drama’s. Maak kennis met Calvin, Daniel, Jeremy, Richard, Sacha, Savannah, Scarlett en Tara in “Beauty School Cop Outs”.

~ door pietboon op 23/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: