Major League Baseball live op FOX Sports

De Major League Baseball (MLB) is dit seizoen in Nederland exclusief te volgen op FOX Sports. Vanaf 26 februari loopt FOX Sports warm door middel van rechtstreeks verslag van een groot aantal wedstrijden uit de ‘Spring Training’, de trainingsfase in aanloop naar de start van het seizoen. Het MLB seizoen gaat officieel van start op 22 maart.


FOX Sports doet in Nederland exclusief verslag van een groot aantal live wedstrijden. De wedstrijden worden voorzien van origineel Amerikaans commentaar.

Spring Training live op FOX Sports

De komende weken doet FOX Sports bijna dagelijks live verslag van een groot aantal Spring Training wedstrijden. Met deze week bijvoorbeeld onder meer:

26 februari 19.00 uur, FOX Sports 4: Toronto Blue Jays – Philadelphia Phillies

28 februari 21.00 uur, FOX Sports 4: Chicago Cubs – LA Angels

22 maart: Opening Series

Het MLB seizoen gaat dit seizoen officieel van start in Sydney, Australië. De traditionele ‘Opening Series’ vinden plaats op 22 en 23 maart tussen de Los Angeles Dodgers en de Arizona Diamondbacks met Nederlander Didi Gregorius. FOX Sports doet live verslag op 22 maart om 09.00 uur.

Vanaf 22 oktober: World Series

Climax van het MLB seizoen zijn de World Series, een allesbeslissende finalereeks van maximaal zeven wedstrijden (‘best of seven’) waarin de kampioen van Amerika wordt bepaald. De Boston Red Sox, met Nederlander Xander Bogaerts in de gelederen, moeten dit jaar hun prestigieuze titel verdedigen.

~ door pietboon op 25/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: