Art, Gerard en Spike vanaf 8 maart in nieuwe popquiz

20140226-073548.jpg

Vanaf zaterdag 8 maart presenteert Art Rooijakkers de nieuwe muziekquiz PopCafé. In PopCafé gaan teamcaptains Gerard Ekdom en DI-RECT gitarist Spike de muzikale strijd met elkaar aan. Met wekelijks nieuwe gasten aan hun zijde beantwoorden zij vragen over het muzieknieuws van de afgelopen week. Vaste onderdelen in PopCafé zijn de Mega Top 50, de nieuwste releases en de meest opvallende fragmenten uit binnen- en buitenland. PopCafé is het eerste tv-programma dat wordt opgenomen in VondelCS.

PopCafé is te zien vanaf 8 maart om 20.30 uur op Nederland 3.

VondelCS is de naam van de nieuwe, markante AVROTROS-locatie, midden in het Amsterdamse Vondelpark. Het voormalig Filmmuseum wordt momenteel omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplek voor makers en liefhebbers van cultuur en opinie in de media. De renovatie van het paviljoen is nog niet helemaal klaar, maar speciaal voor PopCafé wordt één studio nu al afgelakt. VondelCS is in mei klaar voor overige programma’s en publiek.

~ door pietboon op 26/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: