De 2014 MTV Movie Awards 14 april live op MTV

20140227-065705.jpg

De 2014 MTV Movie Awards is ook dit jaar weer de aftrap van het zomerse blockbuster-seizoen. De genomineerden worden volgende week donderdag, 6 maart, bekendgemaakt.

De awardshow wordt live uitgezonden vanuit het Nokia Theater L.A. in Los Angeles Californië, 14 april om 06:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd op MTV.

Tijdens de show strijden de meest populaire films, acteurs en actrices om de felbegeerde MTV Popcorn Award in categorieën als “Movie of the Year,” “Best Kiss,” “Best Scared-As-S**t Moment,” “Best Musical Moment,” “#WTF Moment,” “Best On-Screen Duo,” “Best Fight,” “Best Shirtless Performance” en vele andere.

De 2014 MTV Movie Awards belooft weer een epische aaneenschakeling te worden van grappige, explosieve en ‘over the top’-momenten. Met de door fans verkozen meest populaire filmfragmenten, acteurs en muzikanten op het MTV Movie Awards podium wordt het weer een spectaculaire show.

De awardshow prijst niet alleen de beste films en prestaties van het afgelopen jaar, maar presenteert ook exclusieve en nog niet eerder vertoonde fragmenten van langverwachte films die deze zomer uitkomen.

~ door pietboon op 27/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: