Horse&Country TV is Zender van de Maand bij Ziggo en DELTA

Horse&Country TV is in maart Zender van de Maand bij Ziggo en DELTA en is vrij voor alle digitale abonnees te ontvangen. Horse & Country TV is de enige 24×7 televisiezender in Nederland met een veelzijdig programmaschema voor liefhebbers van de paardensport en het buitenleven.

H&C TV brengt de beste internationale hippische sportwedstrijden, waaronder de FEI Wereldbeker dressuur, -springen, -mennen, de Global Champions Tour en de World Dressage Masters. Ook lokale evenementen in Nederland en programma’s met nationale- en internationale trainers en topruiters zoals Monty Roberts, Pat en Linda Parelli, Chris Cox en Annemarie van der Toorn ziet u op Horse & Country TV.

Kijk uit naar H&C TV op evenementen zoals Indoor Brabant en CHIO Rotterdam waar het programma Passe Partout opgenomen wordt. Dit programma is maandelijks te zien met afleveringen achter de schermen van een paardenevenement. Misschien komt binnenkort zelfs uw paard op televisie!

~ door pietboon op 28/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: