Sterren Springen 5 april terug met Verweij en Wammes

De eerste naam die mee doet aan Sterren Springen is bekend, niemand minder dan Olympisch schaatskampioen Koen Verweij springt van de duikplank. Verweij is één van de zestien Sterren die vanaf 5 april te zien is in Sterren Springen bij SBS6. Naast Koen Verweij doet ook topturner Jeffrey Wammes mee aan het tweede seizoen van de televisiehit Sterren Springen. De presentatie van de zaterdagavondshow is in handen van Gerard Joling en Kim Lian van der Meij.

Koen Verweij is net terug van de Olympische Spelen, waar hij onder andere mee deed met de ploegenachtervolging. Hij reed alle drie de races en won samen met Jan Blokhuijsen en Sven Kramer een gouden medaille en een zilveren medaille voor zijn toptijd op de 1500 meter. Voor zijn prestaties in Sotsji werd Verweij deze week benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Amper terug op Nederlandse bodem maakt Verweij zijn borst nat om te gaan strijden voor de titel van beste bekende schoonspringer in Sterren Springen.

Voordat het nieuwe seizoen van Sterren Springen echt van start gaat kan men op zaterdag 29 maart alvast in de stemming komen met Sterren Springen: nog 1 week. Hierin zijn de opmerkelijkste sprongen van het vorige seizoen en van andere landen te zien. Ook worden alle deelnemers voorgesteld en krijgt men een kijkje in de gang van zaken bij de voorbereidingen van de sterren. Sterren Springen: nog 1 week is te zien op zaterdag 29 maart om 20:00 uur bij SBS6.

Sterren Springen, dat in 2012 met gemiddeld 1,5 miljoen kijkers een hit was bij SBS6, is vanaf 5 april terug op de zaterdagavond van de zender. Sterren Springen is ook over de grens een hit. Producent Eyeworks heeft het programma verkocht aan landen over de hele wereld. Zo is het onder de naam Celebrity Splash of Splash! te zien in onder andere Argentinië, Australië, China, Finland, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en Engeland.

~ door pietboon op 28/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: