Nieuwe regionale zender Podium TV bij UPC, Ziggo en Kabelnet Noord

20140302-094126.jpg

Vanaf maart 2014 is de nieuwe regionale televisie zender PodiumTV gestart met het uitzenden op de kabel en via internet. Via de kabel is dit nieuwe medium te zien in geheel Noord-Nederland, in Friesland, Groningen Drenthe en een groot deel van Overijssel. Via internet kan men natuurlijk overal ter wereld meekijken.

Het programma van deze nieuwe commerciële evenementen televisiezender PodiumTV bestaat vooral uit veel (regionale) sport, bij voorkeur live. Daarnaast is er ruimte voor alle vormen van cultuur zoals muziek, theater, kunst, folklore en andere evenementen. Met de nadruk op evenementen. Evenementen voor een breed publiek. Want het uitzenden van evenementen, bij voorkeur live, maar eventueel ook geregistreerd om op een later tijdstip in het geheel uit te zenden, is de specialiteit van dit Friese mediabedrijf.

PodiumTV is te zien op de kabels van Ziggo (kanaal 39), UPC (kanaal 35) en Kabelnet Noord (kanaal ). Het zendergebied bestrijkt de provincies Friesland, Groningen Drenthe en in Overijssel de gemeenten Hardenberg, Staphorst, Ommen en Steenwijkerland. Een marktgebied met bijna 2 miljoen inwoners en heel veel Top Sport.

~ door pietboon op 02/03/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: