The Fabulist – vanaf 21 maart alleen op E!

Presentatrices Kristin Cavallari en Orly Shani worden iedere week vergezeld door een panel van smaakmakers die debatteren, onthullen en verklaren wat HOT is en wat NOT, wat nieuw is en wat we kunnen verwachten. De populaire Eonline lifestyle website The Trend wordt omgedoopt tot The Fabulist, zodat je 24/7 kan volgen wat hip is en wat niet.

Vanaf 21 maart om 19:00 uur, alleen op E!


E! neemt kijkers mee in de wereld van trends op lifestyle gebied met de geheel nieuwe, wekelijkse 30 minuten durende dosis popcultuur, die geen fashionista wil missen. The Fabulist is vanaf 21 maart iedere vrijdag te zien om 19:00 uur en wordt gepresenteerd door koningin van de popcultuur Kristin Cavallari en de populaire jonge designer en Fashion Star veteraan, Orly Shani. Samen brengen zij iedere week een enthousiast panel bijeen dat veel invloed heeft in de wereldwijde beauty, mode en lifestyle trends.

Alle nieuwste trends die jij als fashionista niet mag missen worden gepresenteerd met hulp van Eonline’s fashion style redacteuren en een team van toonaangevende lifestyle experts die onderzoeken en anticiperen wat hot is of wordt. Deze hippe en sympathieke presentatrices en uitgesproken panelleden brengen een exclusieve samenvatting van hun bevindingen in The Fabulist’s NYC studio. Van eten tot mode, van interieur tot catwalk outfits en meer, als het op het punt staat om door te breken, heeft The Fabulist het al in het vizier.

Met het debuut van The Fabulist bouwt E! voort op het succes van haar digitale lifestyle bestemming, The Trend, met dagelijkse mode, beauty en wonen op Eonline. The Trend werd in november 2012 gelanceerd op Eonline en biedt het E! publiek passie voor alles wat met lifestyle te maken heeft en de zoektocht naar “the next big thing”. The Trend wordt omgedoopt tot The Fabulist om hiermee een ware multi-platform ervaring te bieden voor liefhebbers van mode, beauty, home, entertainment, reizen, design, eten en meer. De wekelijkse TV-show, online site en sociale en mobiele platforms bieden tezamen 24/7 toegang tot popcultuur trends en laat de fans kijken, delen en deelnemen op alle schermen.

~ door pietboon op 20/03/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: